parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1401/10/25 - 10:18
  • - تعداد بازدید: 5
  • - زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

برای "حال خوب" کودکان در هوای سرد زمستان کدام مواد غذایی را مصرف کنند

مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اعلام کرد فصل زمستان سبزیجات مخصوص به خود دارد که مصرف این سبزیجات به دلیل میزان بالای مواد مغذی برای همه افراد از جمله کودکان نیز توصیه می شود.

نسرین علیزاده در گفتگو با وب‌دا، اذعان داشت: وقتی دما کاهش می یابد و ساعات روشنایی روز کوتاه تر می شود، سطح انرژی می تواند همراه با خلق و خوی کاهش پیدا کند. بچه ها ممکن است در ماه های سرد و زمستان فعالیت کمتری داشته باشند، بنابراین تمرکز روی تغذیه مناسب در این فصل از سال بسیار مهم است. تغییرات در خلق و خوی، انرژی ، تمرکز، اشتها و خواب غیرمعمول نیستند اما می تواند نشانه های یک بیماری زمینه ای جدی تر باشند. انتخاب های غذایی سالم می توانند به سلامت روان کودک شما کمک کند.  وی افزود :غذاهای زیر را در نظر بگیرید تا به کودکانتان کمک کند در زمستان سالم و شاد باشند.



 



ماهی:



اسیدهای آمینه مانند تریپتوفان، تیروزین و گلوتامین که بلوک های سازنده پرتئین در ماهی سالمون و سایر منابع پرتئینی هستند، انتقال دهنده های عصبی را تولید می کنند که به تنظیم خلق و خوی کمک می کنند. شواهد موجود، مصرف ماهی را با خطر کمتر افسردگی مرتبط می داند. ماهی  و بویژه ماهی سالمون مملو از اسید های چرب امگا 3 است که برخی مطالعات نشان داده است که به مدیریت افسردگی کمک می کند . ماهی یک منبع عالی پرتئین برای سلامت قلب است. برخی از بچه ها ماهی کبابی یا گریل شده می خورند – سعی کنید از طعم دهنده وسس هایی که دوست دارند استفاده کنید-  یا ماهی را به قطعات کوچک برش دهید و کباب همراه با سبزیجات درست کنید.



مرکبات:



مرکبات ، مملو از ویتامین C هستند که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. آنها همچنین فیبر غذایی را فراهم می کنند. بچه ها عاشق این میوه‌ها هستند چون معمولا بدون دانه هست، پوست کندن آن آسان و خوردن آن سرگرم کننده است، برای میان وعده های مدرسه عالی هستند.



 



کدو حلوایی:



کدو حلوایی سرشار از کاروتنوئیدها که پیش ساز ویتامین A است میباشد. نشان داده شده است مصرف آن برای سلامت قلب و ایمنی بدن مفید است و در عین حال سلامت پوست را تقویت می کند. همچنین منبع خوبی از فیبر غذایی است که به ثابت نگه داشتن سطح قند خون کمک می کند. اکثر انواع کدو حلوایی زمستانه به طور طبیعی شیرین هستند.



 



گل کلم:



این عضو از خانواده سبزیجات به دلیل محتوای فیتوکمیکال بالا و پتانسیل آن برای کمک به پیشگیری از سرطان و التهاب مورد توجه قرار گرفته است. گل کلم به تنهایی خوشمزه است اما به راحتی با طعم های دیگر ترکیب می شود. سرشار از ویتامین C و منبع خوبی از ویتامین K  برای سیتم ایمنی سالم و استخوان های سالم است. اما این همه ماجرا نیست. گل کلم همچنین منبع خوبی از فولات ، یک ویتامین B  مهم  برای رشد و نمو، است  این ماده غذایی غنی از فیبر غذایی است


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 11484
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید