parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/02/05 - 02:12
  • - تعداد بازدید: 24
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /appsettingFree

برنامه تهیه نان کامل در خراسان شمالی اجرایی شد

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به روند اجرای تهیه نان کامل در استان، گفت: نانوایی‌هایی که متقاضی دریافت آرد کامل هستند، مورد بازرسی قرار گرفتند.

 



دکتر سید علی وکیلی روز چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 در گفتگو با وبدا اظهار کرد: به دنبال تصویب سند ملی امنیت غذا و تغذیه در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی در شورای عالی انقلاب فرهنگی، اقدامات مؤثری برای بهبود امنیت غذایی و تغذیه مردم کشور به مورد اجرا گذاشته شده است.



 



وی افزود: از جمله این موارد می توان به برنامه نان کامل با هدف دسترسی مردم به نان با کیفیت و سبوس دار که نقش مهمی در پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت و سرطان‌ها دارد اشاره داشت.



 



معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تصریح کرد: این برنامه در ۷ استان کشور اجرایی شده و سایر استان‌ها نیز موظف شده اند در حداقل یک تا سه کارخانه آرد، اقدام به تولید آرد کامل و سبوس دار کنند. 



 



دکتر وکیلی گفت: از این رو  طی روزهای گذشته بازدید مشترک بازرسان استانداری، جهاد کشاوزی، کارشناسان مرکز بهداشت و معاونت غذا ودارو و اداره غله و بازرگانی از نانوایی های آزاد پز در سطح شهر بجنورد که متقاضی تولید نان با استفاده از آرد کامل هستند، صورت گرفت.



 



وی بیان داشت: در این بازدیدها  شرایط و ابعاد کارگاه نانوایی، شرایط، امکانات بهداشتی، ابزار و وسایل مورد نیاز و میزان سهمیه آرد کامل اختصاص یافته مورد بازبینی و بررسی قرار گرفت.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 12902
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید