parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1401/07/27 - 02:22
  • - تعداد بازدید: 4
  • - زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /appsettingFree

برگزاری رویداد ملی فناوری سلامت، گامی درجهت ارتقای اقتصاد دانش‌بنیان

در نشست برنامه‌ریزی برای برگزاری نخستین رویداد ملی سرمایه‌گذاری فناوری سلامت و دومین رویداد تانای خراسان شمالی در حوزه سلامت، بر حمایت از فناوران از مرحله ایده تا اجرا با هدف رفع نیازهای این حوزه و ارتقای اقتصاد دانش‌بنیان تأکید شد.

به گزارش وب‌دا، روز چهارشنبه 27 مهرماه 1401، نشست برنامه‌ریزی برای برگزاری نخستین رویداد ملی سرمایه‌گذاری فناوری سلامت و دومین رویداد تانای خراسان شمالی در حوزه سلامت با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، نمایندگانی از دستگاه‌های اجرایی، پارک علم و فناوری و مراکز رشد دانشگاه‌ها و شرکت‌های فناور استان در محل سالن شهید رجایی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.



 



ناصر فخر موحد، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار در این نشست گفت: آیین‌نامه اجرایی اقتصاد دانش‌بنیان به عنوان دستورالعمل، مسیر حرکت دستگاه‌های 8گانه را مشخص کرده است و باید بر اساس آن اقدام کنیم.



 



وی با بیان اینکه تانا(توسعه اکوسیستم نوآوری استان‌ها) یک رویداد عملیاتی است که خراسان شمالی نیز در زمره معدود استان‌های کشور این رویداد را برگزار می‌کند، عنوان کرد: نقش استانداری در این مهم، راهبردی و حمایتی است.



 



معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار با تأکید بر اینکه ارتباط بین علم و تولید با تأمین مالی به نتیجه خواهد رسید، تصریح کرد: حل مشکلات سرمایه‌گذار و رفع موانع سرمایه‌گذاری باید ماحصل برگزاری چنین رویدادهایی باشد.



 



وی با اشاره به اینکه سلامت موضوعی حائز اهمیت است که نباید براحتی از آن عبور کرد، گفت: باید برای طرح و بررسی تمامی ایده‌ها در این حوزه فرصت کافی داده شود و فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان نظرات خود را بیان کنند.



 



فخر موحدی اظهار کرد: رویداد سرمایه‌گذاری فناوری سلامت و رویداد تانا، زمینه‌ای برای آغاز یک حرکت در مسیر ارتقای اقتصاد دانش‌بنیان و جذب سرمایه‌گذاران، فناوران و تمامی دغدغه‌مندان در این حوزه است تا بتوانیم با ارائه تسهیلات و حمایت‌های لازم، نیازهای حوزه سلامت را از طریق این ایده‌ها مرتفع کنیم.



 



دکتر سیدجواد پورنقی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز در این نشست اظهار کرد: در سالی که به عنوان تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین نام‌گذاری شده است باید به این مهم به خصوص در حوزه سلامت توجه ویژه‌ای داشته باشیم.



 



وی با بیان اینکه ابزارهایی که در حوزه سلامت کاربرد دارند دارای تکنولوژی و فناوری پیشرفته‌ای هستند، تصریح کرد: آخرین دستاوردهای فناورانه، در حوزه سلامت بکار برده می‌شوند که نشان از اهمیت بر پژوهش و فناوری است.



 



رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی پیشرفت در اقتصاد دانش‌بنیان را مستلزم توجه به حوزه سلامت دانست و افزود: امروزه اقتصاد سلامت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و نمی‌توان از آن چشم‌پوشی کرد.



 



دکتر امیرعلی قهرمانی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز در این نشست اظهار کرد: رویداد ملی سرمایه‌گذاری فناوری سلامت اواخر آبان‌ماه امسال، ویژه کسب و کارهای این حوزه و با هدف جذب سرمایه با حضور نهادهای تأمین مالی، صندوق‌ها و سرمایه‌گذاران برگزار خواهد شد.



 



وی، فناوری اطلاعات سلامت، فرآورده‌های طبیعی، گیاهان داروئی و تغذیه، تجهیزات پزشکی و الکترونیکی حوزه سلامت، فناوری‌های نوین در مهندسی بهداشت حرفه‌ای و محیط، لوازم آرایشی و بهداشتی، ایده‌ها و محصولات تشخیص و درمان را از جمله محورهای این رویداد برشمرد.



 



بر اساس این گزارش، در این نشست هر یک از اعضای حاضر به بیان پیشنهادات و نقطه نظرات خود در راستای هم‌افزایی و برگزاری هرچه بهتر نخستین رویداد ملی سرمایه‌گذاری فناوری سلامت و دومین رویداد تانای خراسان شمالی در حوزه سلامت، پرداختند.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 11209
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید