parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1402/01/16 - 09:16
  • - تعداد بازدید: 6
  • - زمان مطالعه : 6 دقیقه
  • /appsettingFree

حضور در میدان؛ همسفر با تیم ستادی دانشگاه در سفر به نقطه صفر مرزی

در دوازدهمین روز از ماه مبارک رمضان و چهاردهمین روز از فصل زیبای بهار که درختان شکوفه داده و پرندگان بر بالای درختان نغمه سرایی می‌کنند، همراه تیم ستادی دانشگاه عازم سفری هرچند کوتاه نیم روزه به نقطه صفر مرزی در شهرستان شیروان می‌شویم.

 



به گزارش وب‌دا، اینبار و در سلسله بازدیدها و حضور میدانی دکتر شاهین‌فر در اقصی نقاط استان، بازدید از چند مرکز جامع خدمات سلامت روستایی و خانه بهداشت روستایی در دورترین نقاط استان و نقطه صفر مرزی در شهرستان شیروان به عنوان مقصد سفر تیم ستادی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی انتخاب شده است تا از نزدیک هم به همکاران خداقوتی گفته شود و هم امکانات و ظرفیت‌های موجود حوزه بهداشت و سلامت مورد ارزیابی قرار گیرد.



 



هر چند تاکنون و به خصوص ایام تعطیلات نوروز سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان و معاونان و مدیران دانشگاه شبانه‌روزی پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های حوزه بهداشت و درمان را در شهرستان‌های مختلف مورد ارزیابی قرار داده‌اند و البته این ارزیابی‌ها و بررسی‌ها و بازدیدهای میدانی همچنان نیز ادامه دارد، اما سفر به نقاط مرزی حال و هوای دیگری دارد.



 



حوالی ساعت 14 خودروها به صف شده اند تا تیم ستادی دانشگاه عازم دورترین و نقطه صفر مرزی شهرستان شیروان شوند و برخی از مدیران و معاونان در محوطه دانشگاه همچنان به پیگیری امورات مشغولند و ارباب رجوع ها یکی پس از دیگری در حال بیان مسائل خود هستند. با کمی تاخیر نسبت به ساعت از قبل تعیین شده، سفر آغاز می شود؛ سفری که معاونان توسعه مدیریت و بهداشتی دانشگاه و تنی چند از مدیران نیز همراه بازدید و حضور میدانی دکتر شاهین فر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان حضور دارند.



 



حوالی ساعت 15 است و در دوراهی شهر زیارت، رئیس و تنی چند از کارکنان شبکه بهداشت و درمان شیروان نیز به جمع تیم ستادی دانشگاه افزوده می شوند تا نظارت و بررسی دقیق تری از مناطق صورت گیرد.



 



پس از عبور از شهر زیارت و لوجلی، مسیر را به سمت نقطه صفر مرزی ادامه می دهیم. هوا کم کم رو به سردی می رود و هرچند فضای بیرون سرسبز و فرح بخش است اما بدون روشن کردن بخاری خودرو، پیمودن ادامه مسیر کمی دشوار به نظر می رسد.



 



در جاده قوشخانه ادامه مسیر می‌دهیم و پس از عبور از روستاهای سولدی برف کم کم شروع به باریدن می کند اما زمین هنوز لباس سفید به تن نکرده است. پس از عبور از روستاهای ینگی قلعه و رباط و در مسیر زیدر، حال و هوای بهار رنگ می بازد و زمین یکدست رو به سفید پوشی کامل می رود. گویی ننه سرما هنوز میزبان است و حاجی فیروز بنای آمدن ندارد.



 



هم اکنون ساعت حوالی 16:30 است و بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت روستای زیدر به عنوان اولین مقصد تیم ستادی دانشگاست؛ مرکزی که بیش از 500 نفر را تحت پوشش ارائه خدمات بهداشتی قرار داده است.



 



سرپرست دانشگاه و تیم همراه در بدو ورود مورد استقبال بخشدار قوشخانه، کارکنان مرکز خدمات جامع سلامت روستایی زیدر و برخی از اهالی و ساکنان این روستا قرار می گیرند. سرپرست دانشگاه بعد از چاق سلامتی با کارکنان این مرکز و اهالی این روستا، از بخش های مختلف این مرکز بازدید و در جریان روند انجام کار قرار می گیرد. بخش هایی از جمله چگونگی نظام ارجاع، بررسی ذخیره دارویی داروخانه و محل استقرار پزشک از جمله بخش هایی است که مورد بازدید و ارزیابی قرار می گیرد. در این بازدید مسائل و دغدغه های بسیاری از سوی کارکنان این مرکز و اهالی زیدر در حوزه بهداشتی مطرح می شود که رئیس دانشگاه پس از شنیدن تمامی موضوعات نیز قول مساعد برای پیگیری حل مسائل و دغدغه های بهداشتی می‌دهد.



 



دکتر شاهین‌فر در جمع همکاران شاغل در این مرکز به مانند سایر بازدیدها از اقصی نقاط استان، بر موضوع ترویج امر جوانی جمعیت نیز بیش از پیش تأکید می‌کند.



 



ساعت از 17 گذشته و هوا سرد و حال و هوای زمستانی در این منطقه حاکم است. مقصد بعدی بازدید از خانه بهداشت روستایی قلهک است؛ خانه بهداشتی که 215 نفر از اهالی را تحت پوشش خدمات‌دهی بهداشتی و سلامت دارد. مسئول این خانه بهداشت نیز دکتر شاهین فر و تیم ستادی دانشگاه را در جریان اقدامات انجام شده در این مرکز قرار می‌دهد و چند خواسته را نیز البته مطرح می کند و دکتر شاهین‌فر نیز پس از بازدید از بخش‌های مختلف این خانه بهداشت، دستورات لازم برای حل موضوع و دغدغه‌های مطرح‌شده را صادر می‌کند.



 



مقصد بعدی بازدید تیم ستادی دانشگاه، پایگاه اورژانس 115 جاده‌ای قوشخانه است. دکتر شاهین‌فر و هیئت همراه با حضور در این پایگاه، ضمن عرض خداقوت به پرسنل این پایگاه، از آمبولانس مستقر در این پایگاه بازدید می کنند. پرسنل این پایگاه نیز دغدغه‌های خود از جمله ضرورت بهسازی و یا تعویض برانکارد آمبولانس را در حضور سرپرست دانشگاه مطرح می‌کنند و دکتر شاهین‌فر نیز قول مساعد در این خصوص می‌دهد.



 



دکتر شاهین‌فر و هیئت همراه در ادامه راهی محل پیشنهادی برای احداث خانه بهداشت روستایی ینگه قلعه می‌شوند؛ مکانی که البته به دلایلی از جمله توپوگرافی و در مسیر سیلاب بودن مورد تایید قرار نمی‌گیرد و در ادامه برخی از اهالی ینگه قلعه به مانند اهالی سایر نقاط بازدید شده توسط دکتر شاهین‌فر، در حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مسائل و دغدغه‌های خود در حوزه بهداشت و سلامت را مطرح می‌کنند.



 



ساعت حوالی 18 است و مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی ینگی قلعه (شهید حسن رهنما) با جامعه آماری تحت پوشش بیش از 1 هزار نفر به عنوان مقصد پایانی این سفر مورد بازدید قرار می‌گیرد. دکتر شاهین‌فر ضمن بازدید از بخش‌های مختلف این مرکز از جمله آزمایشگاه، داروخانه، تزریقات و محل استقرار پزشک، پای درد دل و بیان مشکلات و دغدغه‌های همکاران این مرکز از جمله کمبود نیرو و کمبود تجهیزات پانسیون می نشیند و مسائل را مورد بررسی قرار می‌دهد.



 



اقامه نماز جماعت مغرب و عشا و میهمان سفره افطار ساده این مرکز در دوازدهمین روز از ماه مبارک رمضان، هرچند پایان بخش این سفر نیم روزی است که البته تا پاسی از شب نیز به طول انجامید، اما حضور میدانی و نظارت و بررسی حضوری به عنوان نقشه راهی برای دکتر شاهین فر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان و همچنین معاونان و مدیران دانشگاه کماکان باقی خواهد ماند تا بیش از پیش هم توزیع عادلانه خدمات سلامت و بهداشت اتفاق بیفتد و هم همکاران و کارکنان شاغل در بخش های مختلف زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی استان بتوانند بدون واسطه و مستقیم مسائل و دغدغه های خود را با رئیس دانشگاه در میان بگذارند.



 



دکتر شاهین‌فر پس از بازدیدها و بررسی های انجام شده از مراکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی زیدر و ینگی قلعه که به ترتیب 3386 و 3293 نفر از جمعیت منطقه را تحت پوشش بهداشتی و خدمات حوزه سلامت قرار داده اند و از مرکز استان حدود 140 کیلومتر فاصله دارند، ابراز امیدواری کرد که بسیاری از دغدغه‌های مطرح شده از سوی همکاران و اهالی این مناطق از جمله استقرار پزشک دائم، بهسازی ساختمان‌های خانه‌های بهداشت، اقدام برای ذخیره دارویی مناسب، به روز رسانی ناوگان آمبولانسی و جاده‌ای و... در آینده نزدیک بررسی و اقدامات لازم برای حل آن‌ها صورت گیرد.



 



گفتنی است دکتر شاهین‌فر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان و معاونان و تنی چند از مدیران دانشگاه از نخستین دقایق شروع سال جدید، با حضور در بخش‌های مختلف واحدهای تابعه دانشگاه ضمن عرض تبریک سال نو و خداقوتی به همکاران، دیدارهای چهره به چهره با کارکنان دانشگاه داشته اند و این حضور میدانی همچنان ادامه دارد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 11846
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید