parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/04/09 - 11:13
  • - تعداد بازدید: 15
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /appsettingFree

نظارت بر کیفیت آرد کامل تولیدی در خراسان شمالی

مدیر آزمایشگاه غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: با توجه به راه اندازی و تولید نان کامل در استان، آزمایشگاه معاونت غذا و دارو برنامه کنترل و ارتقاء کیفیت آرد و نان کامل را در دستور کار خود قرار داده است.

 
 
مهندس یزدانی در گفتگو با وبدا عنوان کرد: با توجه به آثار ارزشمند مصرف نان کامل بر سلامت مردم ، کارشناسان آزمایشگاه با تمرکز بر روی کنترل کیفیت آرد تولیدی در استان و با همکاری تولید کنندگان آرد و نان، نسبت به ارتقای کیفیت آرد و گندم اقدام خواهند کرد.
 
 
مدیر آزمایشگاه غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی بیان کرد: به مردم استان توصیه می کنیم  مصرف نان کامل را در برنامه غذایی خود قرار دهند و شاهد آثار مفید آن بر سلامت خود باشند.
 
 
گفتنی است نان کامل هم اکنون در چندین واحد نانوایی سطح شهر بجنورد به صورت آزاد عرضه می شود و مردم می توانند این نان را تهیه کنند.
  • گروه خبری : گروه های مطالب,دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی,متن متحرک - صفحه اصلی,بیمارستان شهدای فاروج,آموزش,اخبار,به سایت بیمارستان شهدای فاروج خوش آمدید,تاریخچه بیمارستان,سرپرستی بیمارستان,معرفی بیمارستان,واحد آموزش,فرایند های بیمارستان,راهنمای بیماران,معرفی خدمات,واحد پژوهش,طرح تکریم ارباب رجوع,بسیج جامعه پزشکی,اقدامات بیمارستان,ورزشی,گالری تصاویر,پزشکان عمومی,صفحه اصلی داشگاه,مطالب ستاره دار,سامانه نوبت دهی,وبدا,سیاست های اصلی بیمارستان,هزینه های بیمارستان,صفحه اصلی,رسیدگی به امور بیماران (رسیدگی شکایات),گزارش خطاهای پزشکی,اقدامات,pacs,فناوری اطلاعات,وبدا,پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری,دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی,اتوماسیون اداری,میز خدمت,میز خدمت,خط مشی بیمارستان و گیرندگان خدمت,بخش اورژانس,سایت نوبت دهی,برنامه درمانگاه تخصصی شهدا,پزشکان متخصص,روابط عمومی,هدر1402-2,403
  • کد خبر : 48145
کلمات کلیدی
محبوبه عبدی
خبرنگار

محبوبه عبدی

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید