parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/10/06 - 10:33
  • - تعداد بازدید: 90
  • - زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /Z4N3

نگاه ویژه معاون رئیس‌جمهور به تنها بیمارستان تخصصی زنان بجنورد

زهرا بهروز آذر، معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور امروز طی بازدید از مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی بنت الهدی بجنورد با تأکید بر اینکه خراسان شمالی استانی جوان است، افزود: تولد فرزندان سالم، امکانات ویژه‌ای می‌خواهد و تجهیزات فعلی بیمارستان پاسخگوی نیازهای مردم نیست و ارتقا آنها باید در برنامه قرار بگیرد.

 

زهرا بهروز آذر روز پنج‌شنبه 6 دی‌ماه 1403 پس از بازدید از بخش‌های مختلف مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی بنت الهدی بجنورد در گفتگو با وبدا اظهار کرد: رویکرد جوانی جمعیت در شهروندان خراسان شمالی سبب شده نرخ باروری رو به مثبتی در این استان شاهد باشیم که خبر خوبی است.

 

معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور تصریح کرد: با این وجود امکانات بیمارستان زنان بجنورد، پاسخگوی نیازها نبوده و برای رفع آن باید تلاش کنیم.

 

وی با تأکید بر تلاش مداوم مسئولان دانشگاه علوم پزشکی برای حل این مشکلات، گفت: ما نیز گزارش‌هایی که طی این بازدید دریافت شد و نیز از جنبه‌های زنانه به موضوعات می‌پردازیم، روند حل مشکلات تسریع خواهد شد.

 

بهروز آذر با تاکید بر اینکه مشکلات بیمارستان بنت الهدی بجنورد به مسئولان عالی مقام در تهران منتقل خواهد شد، تصریح کرد: یقینا این موضوع در دستور کار قرار خواهد گرفت.

 

وی افزود: در فاز نخست این اقدام، تامین نیازهای بیمارستان فعلی برای رفع مشکلات در دستور قرار خواهد گرفت و در فاز دوم به دنبال ایجاد بیمارستان ۳۲۰ تخت خوابی خواهیم بود.

 

دکتر سیداحمد هاشمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی خراسان شمالی نیز در نشستی که بعد از بازدید انجام شد، بیان کرد: بیمارستان بنت‌الهدی تنها بیمارستان دانشگاهی استان در حوزه زنان و زایمان است، همچنین تنها مرکز ارائه‌دهنده خدمات سطح3 ناباروری استان است که با توجه به بافت قدیمی و استاندارد نبودن فضاها با چالش‌هایی مواجه هستیم.

 

وی با بیان اینکه شاخص‌های این بیماستان نشان می‌دهد وضعیت موجود پاسخگوی نیاز بیماران نیست و از سویی با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص جوانی جمعیت و سیاست‌های دولت در افزایش جمعیت، وجود یک مرکز تخصصی و فوق زنان و زایمان و نوزادان اجتناب ناپذیر است.

 

دکتر هاشمی تأکید کرد: برای پیشبرد بهتر اهداف دانشگاه در این حوزه، هم اکنون برای بیمارستان بنت‌الهدی اولویت‌هایی وجود دارد که در صورت تأمین آن می‌توانیم خدمات خود را ارتقا دهیم و رضایت بیش از پیش شهروندان را کسب کنیم.

 

به گزارش وبدا؛ در پایان جلسه اولویت‌هایی در بخش امکانات و تجهیزات تخصصی احصا و از سوی معاون رئیس جمهور قول پیگیری داده شد.

 

بر اساس این گزارش، مرکز ناباروری بیمارستان بنت‌الهدی بجنورد با ارائه خدمات تخصصی در فضایی دوطبقه شامل بخش‌های متعددی همچون اتاق IUI، آزمایشگاه آندرولوژی، اتاق تهیه نمونه زوجین، اتاق جنین، ریکاوری و اتاق عمل ناباروری، به یکی از مراکز پیشرو در ارائه خدمات درمان ناباروری تبدیل شده است.

 

این مرکز با بهره‌گیری از تجهیزات پیشرفته‌ای نظیر دستگاه سونوگرافی مدرن و سیستم مانیتورینگ بزرگسال و ... و با حضور پزشکان متخصص فلوشیپ نازایی، اورولوژی و دکترای جنین‌شناسی، خدمات جامعی از جمله سونوگرافی دوره‌ای، مشاوره‌های تخصصی زوجین، اسپرم آنالیز، فریز جنین و روش‌های کمک‌باروری مانند IUI، IVF و ICSI ارائه می‌دهد.

 

از زمان راه‌اندازی این مرکز تاکنون بیش از 20 هزار نفر از خدمات آن بهره‌مند شده‌اند. در سال جاری نیز بیش از 6 هزار مراجعه‌کننده به این مرکز مراجعه کرده‌اند. امسال 265 پرونده تشکیل،  48 موردIUI، 12 مورد لقاح داخل رحمی با نتیجه مثبت، 41 موردIVF با 7 مورد مثبت انجام شده است.

 

تاکنون 215 نوزاد سالم با روش‌های کمک‌باروری در این مرکز متولد شده‌اند که 30 مورد آن مربوط به سال جاری است. همچنین، 22 مادر که با این روش‌ها باردار شده‌اند، منتظر تولد فرزند خود هستند. این مرکز با حضور 12 نفر از کادر درمان و متخصصان، نقش مؤثری در رفع مشکلات ناباروری در منطقه ایفا می‌کند که نیازمند توجه و ارتقاء است.

 

لینک گزارش تصویری

  • گروه خبری : اخبار ویژه دانشگاه,آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 51190
کلمات کلیدی
محبوبه عبدی
خبرنگار

محبوبه عبدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید