parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1402/02/14 - 12:01
  • - تعداد بازدید: 13
  • - زمان مطالعه : 5 دقیقه
  • /appsettingFree

نگرانی دانشگاه علوم پزشکی برای جانمایی بیمارستان تخصصی مادر و کودک بجاست

عضو کمیسیون بهداشت و درمان و نماینده مردم ۵ شهرستان استان در مجلس شورای اسلامی، با حضور در نمایشگاه هفته سلامت، از غرفه‌های مختلف این نمایشگاه بازدید کرد و در حاشیه این بازدید موضوع مهم جانمایی بیمارستان مادر و کودک استان را مورد تأکید قرار داد.

 



️به گزارش وب‌دا، دکتر محمد پاکمهر نماینده مردم بجنورد، گرمه، جاجرم، مانه و سملقان و راز و جرگلان در مجلس شورای اسلامی، عصر روز چهارشنبه 13 اردیبهشت ماه 1402 از غرفه های مختلف نمایشگاه هفته سلامت در بجنورد بازدید کرد.



 



بر اساس این گزارش، دکتر پاکمهر در آخرین ساعات برپایی نمایشگاه هفته سلامت 1402، در این نمایشگاه حاضر شد و پس از بازدید از تمامی غرفه های این نمایشگاه، به سوالات خبرنگاران پاسخ داد؛ سوالاتی که بیشتر رنگ و بوی آخرین وضعیت جانمایی زمین برای بیمارستان تخصصی مادر و کودک داشت.



 



دکتر پاکمهر، از بیمارستان تخصصی مادر و کودک به عنوان ابر پروژه و مجتمع 320 تخت خوابی مرکز استان نام برد و با بجا دانستن نگرانی مجموعه دانشگاه علوم پزشکی برای جانمایی محل احداث این بیمارستان، ابراز کرد: نگرانی ریاست دانشگاه در خصوص جانمایی، نگرانی همه مردم خراسان شمالی به ویژه اهالی مرکز استان است.



 



وی با اشاره به محل بیمارستان امام حسن (ع)، تصریح کرد: تجربه تلخی از احداث بیمارستان امام حسن (ع) داریم چرا که در نقاط خارج از محدوده خدماتی شهر بجنورد احداث شده که برای شهروندان چالش ایجاد کرده است، به ویژه در بخش رفت و آمد.



 



به گفته وی، بسیاری از دانشجویان، اعضای هیئت علمی، بیماران، همراه بیماران و ... از محل احداث بیمارستان امام حسن (ع) ناراضی هستند و می توانستیم بیمارستان را در فاصله نزدیک تری احداث کنیم و نمی خواهیم تجربه ناموفق دیگری داشته باشیم.



 



وی ضمن تشکر از دعوت و استفاده از نظر و خرد جمعی دانشگاه علوم پزشکی استان از نماینده ولی فقیه در استان، استاندار، نمایندگان مردم استان در مجلس، شورا و شهرداری بجنورد و همچنین مردم برای جانمایی زمین مناسب برای احداث این بیمارستان، تصریح کرد: باید از این نگاه مدیریتی دانشگاه سپاسگزار و قدردان باشیم.



 



به گفته دکتر پاکمهر، خدمت گیرندگان واقعی مردم هستند و هر کجا که مناسب است چه از نظر دسترسی و رفت و آمد و همچنین از نظر رعایت پدافند غیر عامل، در نیمه شمالی شهر بجنورد احداث بیمارستان اتفاق بیفتد.



 



وی با بیان این که نام بیمارستان امام رضا (ع) همیشه در ذهن مردم می درخشد و انتظار دارند این بیمارستان به عنوان مرکز خدمات درمانی واقع شود و خدمات بگیرند، ادامه داد: با توجه به محدودیت میراثی در عرصه بنای تاریخی عمارت مفخم، بیمارستان تخصصی مادر و کودک می تواند با فاصله اندکی در بیمارستان امام رضا (ع)، علاوه بر ظرفیت فعلی این بیمارستان، احداث شود و برای این اتفاق باید شهرداری و شورای شهر پای کار بیایند.



 



وی با بیان این که در بودجه 1402 هم حدود 100 میلیارد تومان برای این بیمارستان پیش بینی شده است و اگر بتوانیم ظرف یکی دو ماه آینده کلنگ زنی این بیمارستان را داشته باشیم، این اعتبار هزینه خواهد شد، افزود: اگر نتوانیم کلنگ زنی کنیم اعتبار 1402 این بیمارستان را از دست می دهیم و با نهایت احترام به نظرات کارشناسی همه عزیزان، نگاهمان این است که تقریبا جامع نخبگانی هم متفق القول هستند که در اطراف بیمارستان امام رضا (ع)، این مکان بیمارستان مادر و کودم احداث شود، حمایت می کنیم.



 



عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، گریزی هم به نمایشگاه هفته سلامت زد و ادامه داد: در رابطه با نمایشگاه هفته سلامت باید به ریاست و معاونان دانشگاه خداقوت بگوییم و همه زحمت کشیدند و نمایشگاهی در خور و شان دانشگاه برپا شد و دانشگاه در این نمایشگاه در جایگاه قابل قبولی ظاهر شد و نهایت تشکر را داریم.



 



دکتر پاکمهر همچنین خبر از جذب 25 هزار نفر در سراسر کشور از طریق آزمون را نیز رسانه ای کرد و ادامه داد: در این خصوص اولویت قطعا با افرادی است که در دوران کرونایی در خط مقدم با ایثارگری و جانفشانی آمدند و نظام سلامت را همراهی کردند و اولویت بندی برای این مورد در نظر داریم و نمی گذاریم حق این افراد ضایع شود.



 



دکتر پاکمهر با بیان این که در خصوص تعرفه گذاری خدمات پرستاری، تمام و کمال انتظار این است که انجام شود، تصریح کرد: در خصوص فوق العاده خاص هم در بودجه 1402 در صحن مجلس تلاش زیادی شد و بستر فراهم شده است و با قوت ادامه می یابد تا خبر خوش به مردم برسد.



 



به گفته وی، حدود 100 پروژه بهداشتی و درمانی در استان در حال انجام است که این تعداد بی نظیر است. وی با بیان این که در خصوص دستگاه شتاب دهنده خطی برای مرکز درمان سرطان، دانشگاه زحمت کشید و دستگاه گران قیمتی و تکنولوژی خوبی است، ابراز کرد: دستگاه شتاب دهنده خطی در کشور را نیز می توان تامین کرد اما انرژی آن پایین است و انرژی بالا در انحصار چند کشور است و در آینده ما نیز به جمع آنان خواهیم پیوست و این دستگاه امروز وارد استان شده است و می تواند منشا خیر بسیار شود.



 



وی تصریح کرد: به کمک دانشگاه علوم پزشکی به زودی 2 دستگاه ام آر آی که ساختمان آن به زودی آماده می شود برای شهرستان شیروان و بجنورد تحویل گرفته می شود و در مجموع اتفاقات خوبی در حوزه سلامت به همت و تلاش و پیگیری اتفاق خواهد افتاد.



 



دکتر پاکمهر با بیان این که مرکز غربالگری و پیشگیری از سرطان پستان هم راه اندازی خواهد شد، ادامه داد: تأسیس و راه اندازی دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی هم با همت دانشگاه علوم پزشکی استان اتفاق خواهد افتاد تا بتوانیم از سطح کنکور دانشجویان زیادی در رشته پزشکی جذب کنیم که نیاز به پزشک و متخصص بومی در استان مرتفع شود.



 



گ️فتنی است؛ در این بازدید، دکتر براتی زاده، دکتر اکبری و دکتر بیباک، معاونان توسعه مدیریت، بهداشت و سرپرست معاونت تحقیقات دانشگاه و جمعی از مدیران دانشگاه نیز حضور داشتند.



 



️بر اساس این گزارش؛ نمایشگاه هفته سلامت ۱۴۰۲، در قالب ۲۵ غرفه از ۱۰ اردیبهشت ماه راه اندازی شده است و ساعت ۲۱ امشب 13 اردیبهشت ماه به کار خود پایان داد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 11974
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید