parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1402/07/15 - 03:12
  • - تعداد بازدید: 9
  • - زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

کارگاه منطقه ای تربیت مربی شمال شرق کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار شد

سومين كارگاه منطقه‌ای تربيت مربی شمال شرق كشور با عنوان مشاركت اجتماعی داوطلبان سلامت با حضور نمایندگانی از دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی منطقه9، به میزبانی این دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار شد.



به گزارش پایگاه خبری وب‌دا، سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشتی، درمان و آموزش پزشکی روز شنبه 15 مهرماه1402 در این کارگاه، در ارتباط برخط با کارگاه، نیروی انسانی از ستون های اصلی نظام سلامت ذکر و عنوان کرد: هر اقدامی که در نظام سلامت انجام نی شود نقش مشارکت های مردمی بسیار تعیین کننده و حائز اهمیت است.





دکتر فرشید رضایی با بیان اینکه بخش عمده ای از داوطلبان سلامت، زنان هستند، خاطرنشان کرد: توانمند شدن زنان موجب حصول بهتر سواد، فرهنگ و انیت سلامت می شود.



 





وی با تأکید بر اینکه محور اصلی برنامه های حوزه سلامت، مشارکت مردم است، عنوان کرد: داوطلبان و مربیان سلامت بازوان توانمند وزارت بهداشت هستند، مربیان سلامت با ارائه انگیزه و علم به داوطلبان سلامت آنها را در مقابل چالش ها مجهز و توانمند می‌کنند.





وی داوطلبان سلامت را ملات بنای نظام سلامت ذکر و عنوان کرد: خشت به خشت نظام سلامت، مردم هستند در همین حوزه می توان گفت ۸۰ درصد هزینه های بهداشتی، توسط نیکوکاران و محسنین تأمین می‌شود.





دکتر رضایی، مربیان سلامت را مهم معرفی کرد و گفت: تربیت و توانمندسازی جوامع محلی، وزارت بهداشت را به آرزوی خود یعنی مشارکت اجتماعی می رساند.





معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز در این برنامه، اجرای برنامه بهره وری را از بزرگ ترین اقدامات انجام شده در این خصوص ذکر و عنوان کرد: برای دستیابی به بهره وری باید از تمام ظرفیت محلات و روستاها استفاده کرد.





دکتر محمدرضا اکبری داوطلبان سلامت را حلقه اصلی زنجیره سلامت ذکر و بیان کرد: با استفاده از داوطلبان سلامت می توان به اهداف نظام سلامت و جلب مشارکت های مردمی دست یافت.





کارشناس ارشد و مشاور علمی دفتر آموزش و ارتقای سلامت و مدرس دوره نیز به نقش مهم مشارکت های اجتماعی اشاره و بیان کرد: برای جلب مشارکت اجتماعی نیاز است که مفاهیم سلامت به زبان ساده به جوامع منتقل شود و این مهم با کمک داوطلبان سلامت محقق می‌شود.





دکتر توحیدی در نخستین روز برگزاری کارگاه منطقه‌ای تربیت مربی، مطالبی را درباره نیازهای آموزشی داوطلبان و مربیان سلامت، استراتژی های ارتقای سلامت، انتظارهای نظام بهداشتی از داوطلبان و... بیان کرد و از بازنگری در بسته آموزش داوطلبان سلامت خبر داد.





 بنابراین گزارش، این برنامه در راستای توانمندسازی و مشارکت جوامع و ترویج فرهنگ داوطلبی از ۱۵ الی ۱۷ مهر ۱۴۰۲ ویژه کارشناسان آموزش و ارتقاء سلامت و کارشناسان مشارکت اجتماعی و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود.





گفتنی است؛ این برنامه به همت گروه آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه و با حضور دانشگاه‌های تربت جام، تربت حیدریه، مشهد، نیشابور، اسفراین، سبزوار، بیرجند و دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار شد.




  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 12474
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید