parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1402/02/20 - 12:11
  • - تعداد بازدید: 7
  • - زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /appsettingFree

گردهمایی مسئولان غذاوداروی دانشگاه‌های علوم پزشکی منطقه9 در بجنورد برگزار شد

گردهمایی یکروزه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با حضور مدیر راهبری، پایش و امور استان‌های سازمان غذا و داروی کشور و نیز معاونان و مدیران غذا و دارو دانشگاه‌های علوم پزشکی کلان منطقه9 کشور در بجنورد در حال برگزاری است و بناست موضوعات تخصصی و چالش‌های حوزه‌های دارو، غذا، محصولات آرایشی و بهداشتی، آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، طبیعی، سنتی و مکمل و تجهیزات پزشکی در کارگروه‌هایی تخصصی مورد بررسی قرار گیرد.

 



به گزارش وب‌دا، دکتر عباس مهدی‌زاده، مدیر راهبری، پایش و امور استان‌های سازمان غذا و داروی کشور، صبح چهارشنبه، ۲۰ اردیبهشت ماه در گردهمایی معاونان و مدیران غذا و دارو دانشگاه‌های علوم پزشکی منطقه ۹ آمایشی در بجنورد اظهار داشت: در سازمان غذا و دارو باید جهانی فکر کنیم و منطقه ای عمل کنیم.







وی با تأکید بر اینکه وظیفه اصلی ما راهبری کلان کالاهای سلامت است که در نهایت باید موجب رضایت مردم شود، افزود: صادرات محصولات سلامت محور استراتژیک باید مورد برنامه ریزی غذا و دارو قرار بگیرد تا موجب پیشرفت این نهاد شود.







دکتر مهدی زاده با تاکید بر لزوم افزایش دسترسی آسان مردم به امکانات، گفت: سازمان غذا و دارو به دنبال چابک سازی است و در این راستا تفویض اختیار به دانشگاه ها را در دستور کار قرار دارد.







مدیر راهبری، پایش و امور استان‌های سازمان غذا و داروی کشور عنوان کرد: از تمام ظرفیت‌های منطقه باید بهره برد اما توجه کنیم بسیاری از امکانات و تولیدات در سایر نقاط کشور استفاده می شود پس ما یک وظیفه ملی داریم.



 



دکتر حسن وکیلی، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این گردهمایی با اشاره به شعار سال، گفت: مجموعه غذا و دارو می توانند با روان سازی صدور مجوزها در این شعار نقش ویژه‌ای ایفا کنند.



 


وی با بیان اینکه دانشگاه‌های علوم پزشکی خراسان بزرگ، جایگاه ویژه‌ای در کشور داشته و کارشناسان این استان‌ها ظرفیت‌های ویژه‌ای دارند، گفت: گردهمایی به منظور بیان تجربیات و راهکار کارشناسی است که در نهایت موجب هم افزایی می شود.



 



وی با تأکید بر اینکه نظرات کارشناسی برگرفته شده از جمع نخبگانی به سازمان غذا و دارو ارسال می‌شود، گفت: مجموعه غذا و دارو می‌توانند با روان سازی صدور مجوزها در این شعار نقش ویژه ایفا کنند.



 



دکتر علی وکیلی، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با تأکید بر اینکه داروهای غیر مجاز به یکی از مشکلات تبدیل شده است، افزود: باید شیوه‌نامه برخورد با تحلف داروخانه‌ها و شرکت‌های پخش تدوین شود.



 


وی با بیان اینکه مسائل و مشکلاتی وجود دارد که باعث شده خراسان شمالی در برخی اقلام با کمبود دارو مواجه شود، ادامه داد: تجویز و مصرف بیش از حد دارو یکی از علل کمبود دارو است.



 



وی با اشاره به گران شدن برخی داروها، افزود: این امر باعث شده داروخانه‌ها توان خرید دارو کمتری پیدا کنند و طبعا انبار دارویی کاهش پیدا می‌کند.



 



دکتر وکیلی با اشاره به اینکه خرید تجمیعی دارو می تواند مشکل کمبود دارو را تا حدی رفع کند، عنوان کرد: داروهای غیر مجاز به یکی از مشکلات تبدیل شده است، باید شیوه‌نامه برخورد با تخلف داروخانه‌ها و شرکت‌های پخش تدوین شود.



 



به گزارش وب‌دا، این گردهمایی یکروزه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با حضور مدیر راهبری، پایش و امور استان‌های سازمان غذا و داروی کشور و نیز معاونان و مدیران غذا و دارو دانشگاه‌های علوم پزشکی مشهد، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، سبزوار، نیشابور، تربت حیدریه، تربت جام، اسفراین و گناباد برگزار شده و بناست موضوعات تخصصی و چالش‌های حوزه‌های دارو، غذا، محصولات آرایشی و بهداشتی، آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، طبیعی، سنتی و مکمل و تجهیزات پزشکی در کارگروه‌هایی تخصصی مورد بررسی قرار گیرد.



 



 


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 11996
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید