parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/04/09 - 11:13
  • - تعداد بازدید: 70
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZD72

نظارت بر کیفیت آرد کامل تولیدی در خراسان شمالی

مدیر آزمایشگاه غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: با توجه به راه اندازی و تولید نان کامل در استان، آزمایشگاه معاونت غذا و دارو برنامه کنترل و ارتقاء کیفیت آرد و نان کامل را در دستور کار خود قرار داده است.

 
 
مهندس یزدانی در گفتگو با وبدا عنوان کرد: با توجه به آثار ارزشمند مصرف نان کامل بر سلامت مردم ، کارشناسان آزمایشگاه با تمرکز بر روی کنترل کیفیت آرد تولیدی در استان و با همکاری تولید کنندگان آرد و نان، نسبت به ارتقای کیفیت آرد و گندم اقدام خواهند کرد.
 
 
مدیر آزمایشگاه غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی بیان کرد: به مردم استان توصیه می کنیم  مصرف نان کامل را در برنامه غذایی خود قرار دهند و شاهد آثار مفید آن بر سلامت خود باشند.
 
 
گفتنی است نان کامل هم اکنون در چندین واحد نانوایی سطح شهر بجنورد به صورت آزاد عرضه می شود و مردم می توانند این نان را تهیه کنند.
  • گروه خبری : گروه های مطالب,وبدا,وزارت بهداشت
  • کد خبر : 48145
کلمات کلیدی
محبوبه عبدی
خبرنگار

محبوبه عبدی

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید