نظارت بر کیفیت آرد کامل تولیدی در خراسان شمالی
مدیر آزمایشگاه غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: با توجه به راه اندازی و تولید نان کامل در استان، آزمایشگاه معاونت غذا و دارو برنامه کنترل و ارتقاء کیفیت آرد و نان کامل را در دستور کار خود قرار داده است.
مهندس یزدانی در گفتگو با وبدا عنوان کرد: با توجه به آثار ارزشمند مصرف نان کامل بر سلامت مردم ، کارشناسان آزمایشگاه با تمرکز بر روی کنترل کیفیت آرد تولیدی در استان و با همکاری تولید کنندگان آرد و نان، نسبت به ارتقای کیفیت آرد و گندم اقدام خواهند کرد.
مدیر آزمایشگاه غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی بیان کرد: به مردم استان توصیه می کنیم مصرف نان کامل را در برنامه غذایی خود قرار دهند و شاهد آثار مفید آن بر سلامت خود باشند.
گفتنی است نان کامل هم اکنون در چندین واحد نانوایی سطح شهر بجنورد به صورت آزاد عرضه می شود و مردم می توانند این نان را تهیه کنند.