parcham اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیّت ملی
  • // - 10:11
  • - تعداد بازدید: 72
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZWo

تشویق مادران به انجام زایمان طبیعی از اهداف مهم دانشگاه است

در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت کشور و اهمیت زایمان به روش فیزیولوژیک، مادران باردار بیش از پیش به انجام زایمان طبیعی تشویق و ترغیب می شوند.

به گزارش "وب دا" کارشناس مامایی معاونت درمان دانشگاه اظهار داشت:از زمان اجرای طرح تحول نظام سلامت تمهیدات لازم برای انجام زایمان طبیعی توسط متخصصان زنان و زایمان و ماماهای دارای مطب و مراکز مشاوره و ارایه خدمات مامایی در بیمارستان های دولتی اتخاذ شده است.



"مهین تیزآهنگی"اضافه کرد: به منظور بهینه سازی ساختار فیزیکی اتاق های زایمان در راستای ارتقای حفظ حریم خصوصی مادران باردار و خوشایند سازی فرآیند زایمان اعتبارات ویژه ای به مراکز دولتی تخصیص می یابد.



وی هدف از اجرای این طرح در حوزه زنان را ارتقای سلامت مادران و نوزادان، ترویج زایمان طبیعی و کاهش میزان سزارین عنوان کرد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 339
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید