parcham اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیّت ملی
  • 1405/07/25 - 13:56
  • - تعداد بازدید: 63
  • - زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZBGn

جذب ۱۸۱ نیروی پرستاری و تخصیص ۱۲ میلیارد تومان برای ارتقای امکانات رفاهی

مدیر اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، با تأکید بر ضرورت تقویت تاب‌آوری سازمانی برای مدیریت مؤثر بحران‌ها، از جذب ۱۸۱ نیروی پرستاری، ارتقای شاخص نیروی انسانی پرستاری به ۱.۲ و تخصیص ۱۲ میلیارد تومان اعتبار برای بهسازی و تجهیز پاویون‌های پرستاری خبر داد.

جعفری

 

به گزارش وبدا، افسانه جعفری‌مقدم، مدیر اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، روز شنبه 25 مهرماه 1405 در آیین گرامیداشت روز پرستار، با اشاره به تجربه سالیان متمادی نظام سلامت در مواجهه با بحران‌های مختلف، اظهار کرد: تاب‌آوری سازمانی به معنای بازنگری در توانمندی‌ها، ارتقای آمادگی و بهره‌گیری از دانش و تخصص برای حفظ و تداوم عملکرد مؤثر در شرایط دشوار است؛ موضوعی که در نظام سلامت و به‌ویژه در حوزه پرستاری اهمیت ویژه‌ای دارد.

 

جعفری‌مقدم، روز پرستار را فرصتی برای پاسداشت تلاش‌های این گروه حرفه‌ای و بازنگری در مسئولیت‌های مدیریتی، دستاوردهای سازمانی و مسیر پیش‌روی حرفه پرستاری دانست و تصریح کرد: توجه به جایگاه و تلاش‌های کادر پرستاری، زمینه‌ساز ارتقای کیفیت مراقبت‌های درمانی و افزایش ایمنی بیماران است.

 

مدیر اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در ادامه، با ارائه گزارشی از عملکرد این حوزه، مدیریت منابع انسانی، ارتقای شاخص‌های نیروی انسانی و توزیع عادلانه نیرو در مراکز درمانی را از محورهای اقدامات انجام‌شده برشمرد و گفت: در این راستا، ۱۸۱ نیروی پرستاری جذب شده و شاخص نیروی انسانی پرستاری به ۱.۲ ارتقا یافته است.

 

وی با تأکید بر ضرورت حرکت به سمت مدیریت مبتنی بر داده و دانش، افزود: تلاش شده است تصمیم‌گیری‌ها در حوزه منابع انسانی بر پایه ملاحظات فنی، تخصصی و نیازهای واقعی مراکز درمانی انجام شود تا زمینه ارتقای خدمات پرستاری فراهم شود.

 

جعفری‌مقدم همچنین به توسعه نظارت‌های تخصصی اشاره کرد و گفت: تدوین برنامه‌های بازرسی و ارزیابی، با هدف پایش عملکرد و ارتقای کیفیت خدمات پرستاری، در دستور کار قرار گرفته است.

 

وی توسعه مهارت‌های بالینی کارکنان را از دیگر اولویت‌های مدیریت پرستاری عنوان کرد و افزود: در همین راستا، برنامه‌های آموزشی و تشکیل گروه‌های جهادگران احیای قلبی ریوی (CPR) مورد توجه قرار گرفته است و آمادگی داریم در زمینه آموزش و همکاری با سایر دستگاه‌ها نیز مشارکت کنیم.

 

مدیر اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالیی، با اشاره به توجه به امکانات رفاهی پرستاران خاطرنشان کرد: با پیگیری دکتر سید احمد هاشمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، ۱۲ میلیارد تومان اعتبار برای بهسازی و تجهیز پاویون‌های پرستاری تخصیص یافت که اقدامی در راستای بهبود شرایط رفاهی و حمایت از کادر پرستاری است.

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 63875
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
✕
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید