parcham اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیّت ملی
  • 1405/07/20 - 08:39
  • - تعداد بازدید: 32
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZcFn
فرصت پنج‌روزه برای شناسایی بیماران نیازمند؛

خدمات تخصصی پزشکان جهادی در انتظار بیماران واجد شرایط در خراسان شمالی

بیماریابی و شناسایی بیماران نیازمند برای بهره‌مندی از خدمات تخصصی گروه جهادی بقیه‌الله تهران تا پنج روز آینده ادامه دارد و بیماران واجد شرایط از سراسر استان خراسان شمالی می‌توانند از طریق کمیته امداد یا مراکز بهداشتی برای استفاده از این ظرفیت درمانی معرفی شوند.

022

 

به گزارش وبدا، در آستانه حضور گروه جهادی بقیه‌الله تهران در شهرستان فاروج از ۳۰ مهرماه تا ۷ آبان‌ماه، جلسه تخصصی هماهنگی‌های بین‌بخشی با هدف برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات تخصصی گوش، حلق و بینی و ارولوژی به بیماران نیازمند برگزار شد.

 

در این نشست، مسئولان شبکه بهداشت و درمان شهرستان فاروج، شامل رئیس شبکه، رئیس مرکز بهداشت و رئیس بیمارستان، به همراه مدیران ستادی دانشگاه در حوزه‌های درمان، غذا و دارو، بهداشت، پشتیبانی و اداره سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت حضور داشتند و ابعاد مختلف اجرای این برنامه درمانی را بررسی کردند.

 

بیماریابی هدفمند، رفع مشکلات و نیازهای موجود در بیمارستان، تأمین الزامات اجرایی و پشتیبانی، استفاده از ظرفیت نیروهای بومی حوزه سلامت و هماهنگی با دستگاه‌های خارج از مجموعه دانشگاه، از مهم‌ترین محورهای این جلسه بود.

 

بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، فرایند شناسایی و غربالگری بیماران تا پنج روز آینده ادامه خواهد داشت. در این مرحله، استفاده از ظرفیت بهورزان، خانه‌های بهداشت، مراکز خدمات جامع سلامت و کمیته امداد برای شناسایی بیماران نیازمند و معرفی افراد واجد شرایط اهمیت ویژه‌ای دارد.

 

همچنین این فرصت به شهرستان فاروج محدود نیست و بیماران نیازمند ساکن سایر شهرستان‌های استان که در دهک‌های درآمدی یک و دو قرار دارند و واجد شرایط دریافت خدمات تخصصی هستند، می‌توانند با مراجعه به کمیته امداد یا مراکز بهداشتی و درمانی محل سکونت خود، برای بررسی شرایط و معرفی به این برنامه اقدام کنند.

 

هدف از این هماهنگی‌ها، شناسایی به‌موقع بیماران، تسهیل دسترسی افراد کم‌برخوردار به خدمات تخصصی و جلوگیری از محروم ماندن بیماران نیازمند از فرصت درمانی فراهم‌شده با مشارکت گروه جهادی بقیه‌الله تهران است.

 

تأکید می‌شود با توجه به محدود بودن زمان بیماریابی، بیماران نیازمند و خانواده‌های آنان هرچه سریع‌تر از طریق کمیته امداد یا مراکز بهداشتی و درمانی محل سکونت خود پیگیری کنند تا امکان بررسی و معرفی افراد واجد شرایط فراهم شود.

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 63795
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
✕
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید