زایمان طبیعی و فیزیولوژیک ؛سالم ترین روش وضع حمل
سالم ترین روش وضع حمل ، زایمان طبیعی و فیزیولوژیک است
به گزارش « وب دا » مسئول واحد جمعیت و خانواده مرکز بهداشت بجنورد می گوید: زایمان برای اکثریت زنان روال طبیعی خود را طی می کند و هیچ مشکلی ندارد اما در برخی از زایمان ها هم ممکن است عوارضی بروز کند که قابل پیش بینی نیست .
دکتر« تکتم یزدانی » از عوارض زایمان به اپیزیوتومی اشاره می کند و عنوان می کند : اپیزیوتومی ، برشی بر روی لگن و دیواره خلفی واژن است که در صورت نیاز، در طول مرحله دوم زایمان ایجاد می شود و این برش خروج جنین و وضع حمل را آسان تر می کند.
وی هم چنین بیان می کند : به صورت عادی نزدیک زمان زایمان بچه در رحم می چرخد به نحوی که سر او به سمت کانال زایمان قرار می گیرد و یک سوم کل نوزادان تا هفته 34 بارداری در موقعیت تولد با پا قرار دارند و پس از آن، ممکن است این چرخش اتفاق نیفتد و ابتدا پاهای بچه از رحم خارج می شوند.
وی درباره عارضه دردهای زایمانی اظهار می کند: به طور معمول زایمان، توام با دردهای ناشی از انقباضات رحمی است و برای کاهش این دردها می توانید از تکنیک های تنفسی و روش های زایمان بدون درد استفاده کنید .
مسئول واحد جمعیت و خانواده مرکز بهداشت بجنورد می گوید: فردی که نوزاد خود را با روش سزارین به دنیا می آورد ، پس از تولد کودک دردهای ناشی از جراحی را تجربه خواهد نمود.
به گفته وی آموختن روش های آرامش در هنگام زایمان، علاوه بر تسکین درد، انرژی مورد نیاز مادر برای زایمان را ذخیره می کند و آموختن روش های تنفس آرام، علاوه بر تسکین درد مادر، به آرامش نوزاد نیز کمک می کند .
وی می گوید :وقتی انقباض ها آغاز می شوند، مادر باید از بینی دم و از دهان بازدم نماید و وقنی انقباض ها به اوج رسیدند، به سرعت و متعاقب از بین رفتن آن ها عمیق نفس بکشد و آرامش و تنفس طبیعی را بین انقباض ها فراموش نکند.