سن مصرف کنندگان مواد آرایشی کاهش یافته است
کاهش سن مصرف کنندگان مواد آرایشی زنگ خطر افزایش مشکلات بهداشتی و سلامتی در جامعه را به صدا در آورده است.
به گزارش " وب دا" مدیر نظارت بر مواد غذایی بهداشتی و آرایشی معاونت غذا و داروی دانشگاه گفت:خطری که در حال حاضر جامعه ما را تهدید می کند کاهش سن مصرف کنندگان مواد و لوازم آرایشی و خطرات استفاده از انواع تقلبی این مواد است.
دکتر «حسن براتی زاده» اظهار داشت:برخی از کودکان و نوجوانان متاسفانه از سنین پایین از لوازم آرایشی استفاده می کنند و این در حالی است که خانواده آن ها اطلاعات کافی در مورد عوارض بهداشتی این امر و مشکلات ناشی از تقلبی بودن این مواد ندارند.
وی خاطرنشان کرد:متاسفانه مردم در خصوص عوارض لوازم آرایشی و بهداشتی تقلبی آگاهی لازم را ندارند که این موضوع بسیار نگران کننده است.
وی تصریح کرد: راهکار اساسی همان فرهنگ سازی و آموزش همگانی در قالب ساخت برنامه های تلویزیونی ، برگزاری کارگاه های آموزشی و نصب بنر در سطح شهر با عنوان عوارض مصرف لوازم آرایشی در سنین پایین و استفاده از انواع تقلبی آن هابر سیستم بدن است.
وی افزود: مسئولان مربوطه باید با مشارکت و همکاری بین بخشی در راستای فرهنگ سازی و آگاهی بخشی به مردم در خصوص نکات کلیدی مرتبط با سلامت و استانداردهای لوازم آرایشی و بهداشتی قدم های موثری بردارند.