مبتلايان به لوپوس مي توانند زندگي عادي داشته باشند
لوپوس يکي از بيماري هاي خود ايمني است که مبتلايان به آن مي توانند زندگي عادي داشته باشند.
به گزارش « وب دا » پزشک شبکه بهداشت و درمان شیروان در اين باره مي گويد: لوپوس بيشتر در زنان جوان ديده مي شود و چون دلايل ابتلا به آن دقيق و شناخته شده نيست پس از تشخيص اين بيماري توسط پزشک، افراد به شدت نااميد و نگران مي شوند، غافل از آن که اين بيماري همانند بسياري از بيماري هاي ديگر قابل درمان است.
دکتر «سارا پرنده» مي افزايد: لوپوس داراي 11 علامت و نشانه است که اگر فردي 4 مورد از اين علايم را داشته باشد، تشخيص اين بيماري براي او قطعي مي شود.
وي تصريح مي کند: حساسيت به نور آفتاب، راش هاي پوستي که روي بيني و گونه شبيه پروانه ايجاد مي شود، زخم هاي دهاني بدون درد، درگيري مفصل همراه با درد و تورم و درگيري هاي کليوي مانند پروتئينوري يا هماچوري (وجود پروتئین یا خون در ادرار)از علايم و نشانه هاي لوپوس به شمار مي رود.
وي عنوان مي کند: درگيري هاي خوني، عصبي، سندروم آنتي فسفوليپيد که سقط هاي مکرر جزو علايم آن است و مثبت شدن برخي تست هاي اختصاصي از ديگر علايم بيماري لوپوس است.
دکتر «پرنده» با بيان اين که لوپوس بيشتر مفاصل محيطي نظير مچ و زانو را درگير مي کند، اظهار مي دارد: مبتلايان به اين بيماري بايد بدانند که با تشخيص و درمان زودهنگام، مي توانند زندگي معمولي داشته باشند.
وي خاطر نشان مي کند: اين بيماري ممکن است دوره هاي عود داشته باشد که قابل درمان است و به طور معمول، ناتواني شديدي براي بيمار ايجاد نمي کند.
وي درمان با کورتيکواستروئيدها را بهترين درمان دارويي براي اين بيماران اعلام مي کند.