parcham اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیّت ملی
  • // - 11:00
  • - تعداد بازدید: 55
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZDC

کشف 57 قلم فراورده های آرایشی غیر مجاز وقاچاق دراستان

در سه ماهه نخست امسال 57 قلم فرآورده آرایشی غیر مجاز و قاچاق از مراکز مجاز عرضه در استان کشف شد.

به گزارش « وب دا » کارشناس مواد آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : در این مدت همچنین 2 قلم فرآورده بهداشتی قاچاق و غیر مجاز نیز از مراکز مجاز عرضه کشف گردیده است.



مهندس« هاشمی نژاد » تصریح کرد : کلیه فرآورده های آرایشی و بهداشتی داخلی که مجوز های بهداشتی لازم را برای تولید اخذ نموده اند باید مواردی از جمله آرم سازمان غذا و دارو ، نام کارخانه یا شرکت تولید کننده،شماره پروانه بهداشتی ساخت از سازمان غذا و دارو، نام محصول، تاریخ تولید و انقضای محصول، آدرس دقیق واحد تولیدی، نام تجاری محصول، وزن یا حجم محصول، ترکیبات سازنده محصول و احتیاطات و هشدار های لازم را بر روی بسته بندی محصول خود درج نمایند.



وی افزود : در صورتیکه محصولات داخلی شماره پروانه بهداشتی ساخت و محصولات خارجی برچسب کنترل اصالت و سلامت نداشته باشند غیر مجاز و غیر قابل مصرف محسوب می شوند.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 1291
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید