parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/05/20 - 07:16
  • - تعداد بازدید: 106
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z8yk

اهدای عضو نوجوان ۱۶ ساله بجنوردی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید

نوجوان ۱۶ ساله اهل بجنورد، با تصمیم ایثارگرانه خانواده‌اش، در مشهد جان ۶ بیمار نیازمند دریافت عضو را نجات داد و نامش در زمره بخشندگان زندگی جاودانه شد.

 

دکتر محمدرضا صفدری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این خبر در گفتگو با وبدا اظهار کرد: زنده یاد " نادر پهلوان "در تاریخ ۱۵ مردادماه ماه ۱۴۰۴ بر اثر تصادف دچار مرگ مغزی شد و علی رغم تلاشهای بی وقفه کادر پزشکی و انتقال بیمار از بیمارستان امام علی(ع)بجنورد به واحد فراهم آوری اعضای در بیمارستان منتصریه مشهد؛ مرگ مغزی وی مورد تأیید تیم پزشکان متخصص قرار گرفت.

 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ادامه داد: قلب، ریه، کبد، کلیه و بخشی از روده، چشم و پوست از جمله ارگان‌های قابل پیوند هستند که از طریق اهدای عضو یک فرد مرگ مغزی، می‌توان زندگی دوباره به بیماران بخشید. ️

 

وی ضمن ابراز همدردی با این خانواده ایثارگر، از این اقدام ارزشمند قدردانی کرد و از تلاش بی وقفه تیم شناسایی و پیوند اعضا و واحد فراهم آوری اعضای دانشگاه علوم پزشکی استان و کادر درمانی بیمارستان امام علی علیه السلام تشکر کرد.

 

دکتر صفدری افزود: پس از بررسی شرایط اعضا و انجام مراحل اهدای عضو، در روز ۱۸ مرداد ماه، اعضای بدن این مرحوم شامل قرنیه و پوست و کبد و کلیه‌ها به ۶ نفر از بیماران نیازمند پیوند اهدا گردید.

 

  • گروه خبری : اخبار ویژه دانشگاه,آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 56267

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید