parcham اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیّت ملی
  • 1405/06/25 - 08:08
  • - تعداد بازدید: 57
  • - زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZXRn

برگزاری نخستین جشنواره بین‌المللی و دومین جشنواره ملی «ایده تا ثروت» در خراسان شمالی

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در جمع اصحاب رسانه استان، از برگزاری نخستین جشنواره بین‌المللی و دومین جشنواره ملی «ایده تا ثروت» خبر داد و گفت: تاکنون ۴۵۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده و پیش‌بینی می‌شود تعداد آثار تا پایان مهلت ارسال از هزار اثر فراتر رود.

02

 

به گزارش وبدا، دکتر محمدامین یونسی هروی روز سه‌شنبه 24 شهریورماه 1405 در نشست خبری با اشاره به آغاز فعالیت دبیرخانه جشنواره از خردادماه اظهار کرد: امسال جشنواره در کنار بخش ملی، ابعاد بین‌المللی نیز پیدا کرده است که این موضوع حاصل استقبال خوب از دوره گذشته و برندسازی انجام‌شده برای جشنواره در سطح وزارت بهداشت و معاونت علمی ریاست جمهوری است.

 

وی افزود: هدف اصلی جشنواره، شناسایی ایده‌ها و محصولاتی است که قابلیت تجاری‌سازی و استفاده در حوزه سلامت را دارند و تلاش می‌کنیم صاحبان ایده و محصول را در مسیر تجاری‌سازی حمایت و زمینه ارتباط آنها با بازار و ظرفیت‌های مورد نیاز را فراهم کنیم.

 

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تصریح کرد: آثار ارسالی می‌توانند در قالب ایده یا محصول باشند و وظیفه ما این است که صاحبان این ایده‌ها و محصولات را برای طی مسیر تجاری شدن همراهی کنیم تا در نهایت محصولاتی از دل این ایده‌ها شکل بگیرد که بتواند گرهی از مشکلات مردم و جامعه در حوزه سلامت باز کند.

 

یونسی هروی ادامه داد: حتی اگر یک ایده بتواند به مرحله تجاری‌سازی یا حرکت به سمت دانش‌بنیان شدن برسد و چرخه تولید و عرضه آن شکل بگیرد، می‌تواند در حل یک مسئله مؤثر باشد و این همان هدفی است که جشنواره دنبال می‌کند.

 

حمایت از ایده‌ها تا مسیر تجاری‌سازی

وی با اشاره به تجربه برگزاری دوره نخست جشنواره ملی گفت: سال گذشته تلاش شد ایده‌های ارائه‌شده بررسی و تکمیل شوند و صاحبان آنها از طریق تسهیلات، حمایت سایر بخش‌ها و ایجاد ارتباط میان افراد و مجموعه‌های مرتبط، برای حرکت در مسیر تجاری‌سازی حمایت شوند.

 

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی افزود: در ادامه این روند، برخی ایده‌ها و محصولات مورد حمایت جشنواره سال گذشته نیز در مسیر تجاری شدن قرار گرفته یا برای معرفی و توسعه آنها اقدامات لازم انجام شده و اکنون‌ مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

وی با اشاره به جوایز جشنواره گفت: برای بخش بین‌الملل جشنواره، مجموعاً ۳۵۰۰ دلار جایزه در نظر گرفته شده و در بخش داخلی نیز علاوه بر جوایز نقدی، حمایت‌ها و تسهیلاتی برای صاحبان آثار پیش‌بینی شده است.

 

یونسی هروی بر اهمیت مشارکت گسترده در جشنواره تأکید کرد و گفت: برگزاری این رویداد علاوه بر کمک به شناسایی و حمایت از ایده‌های نوآورانه در حوزه سلامت، می‌تواند به برندسازی خراسان شمالی در حوزه نوآوری و فناوری نیز کمک کند.

 

وی افزود: بیش از ۱۰۰ داور از سراسر کشور در ارزیابی آثار جشنواره همکاری خواهند داشت و رسانه‌هایی که بیشترین فعالیت را در پوشش و معرفی جشنواره داشته باشند نیز در مراسم اختتامیه مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

 

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: مهلت ارسال آثار تا ابتدای آبان‌ماه ادامه دارد و مراسم اختتامیه جشنواره نیز در پایان آذرماه برگزار خواهد شد.

 

  • گروه خبری : اخبار ویژه دانشگاه,آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 63325
کلمات کلیدی

تصاویر

04

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید