parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1401/12/14 - 13:19
  • - تعداد بازدید: 20
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZQX9

انجام 549 بازدید از واحدهای تولیدی مواد غذایی و بهداشتی در خراسان شمالی

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 549 مورد بازرسی از واحد های تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی استان توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو خراسان شمالی صورت گرفته است.

دکتر طاهره عربی با اعلام این خبر روز یکشنبه 14 اسفندماه 1401 در گفتگو با وب‌دا، اظهار داشت: علاوه بر این 549 مورد بازرسی، تعداد 120 بازدید نیز از محل پیشنهادی متقاضیان راه‌اندازی واحد تولیدی صورت گرفته است.



 



 وی افزود: از ابتدای سال جاری گشت‌ها و بازدیدهای مشترک با اداره غله، خدمات بازرگانی استان، سازمان صمت، سازمان استاندارد و اصناف از واحدهای تولیدی و سطح عرضه استان صورت گرفته است.



 



 مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تصریح کرد: در طی بازدیدهای انجام‌شده از واحدهای تولیدی تعداد 241 مورد نمونه‌برداری صورت گرفته است که برخی از آنها دارای عدم انطباق بحرانی و عمده بوده‌اند.



 



وی بیان داشت: در پی بازرسی و نمونه‌برداری از واحدهای تولیدی تحت نظارت، 168 مورد اقدام قانونی در مورد واحدهای متخلف صورت گرفته و همچنین 25 پرونده واحدهای تولیدی متخلف به کمیسیمون ماده 11 معاونت درمان استان و متعاقبا به تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.



 



دکتر عربی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون  تعداد 34 پروانه بهره برداری (ثبت منبع)، 137 پروانه ساخت، 12 مجوز مشاغل خانگی در کمیته فنی و قانونی این معاونت صادر شده است و تعداد 239 پروانه ساخت واحدهای تولیدی توسط کارشناسان تمدید گردیده است.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 11676
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید