انجام ۱۷۴ آزمون مواد غذایی طی نوروز توسط آزمایشگاه غذا و دارو خراسان شمالی
مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از انجام ۱۷۴ آزمون مواد غذایی طی ایام نوروز خبر داد.
مهندس احمد یزدانی روز چهارشنبه 16 فروردینماه 1402 در گفتگو با وبدا اظهار کرد: طرح بسیج نوروزی کنترل کیفیت و ایزو مواد غذایی از ۲۴ اسفند سال گذشته تا ۱۴ فروردین سال جاری اجرایی شد.
وی با بیان اینکه این اقدام با همکاری واحدهای نظارتی و شبکه های بهداشت شهرستان ها توسط آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو انجام گرفت، افزود: در این طرح ۸۰ نمونه دریافت و ۱۷۴ آزمون انجام شد.
مهندس یزدانی تصریح کرد: همچنین طی این مدت کارشناسان آزمایشگاه به صورت کشیک علاوه بر آزمایشات نمونهای مواد غذایی، نسبت به بررسی درخواستهای صدور و تمدید مجوزهای بهره برداری و ساخت واحدهای تولیدی اقدام کردند.