parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1401/01/06 - 12:04
  • - تعداد بازدید: 25
  • - زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /Z139

حمایت از استارتاپ‌ها و ایده‌های دانش‌بنیان در دانشگاه علوم‌پزشکی استان

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از تدوین و اجرای برنامه‌های ویژه با هدف توسعه پژوهش‌ها و تولیدات سلامت محور در این دانشگاه و حمایت از استارتاپ‌ها و ایده‌های دانش‌بنیان خبر داد.

دکتر امیرعلی قهرمانی روز شنبه 6 فروردین ماه 1401 در گفتگو با وب‌دا اظهار کرد: حمایت از استارتاپ‌ها و ایده‌های دانش‌بنیان از اولویت‌های معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برای سال جاری قرار گرفته است.



 



وی با تأکید بر تولید ثروت پایدار و منابع مالی قابل اتکا از طریق پژوهش‌های دانش‌بنیان و اجرای طرح‌های فناورانه، افزود: در سال 1400 طرح های فناورانه بسیاری مصوب شد که در مقایسه با سال‌های گذشته، شاهد افزایش صد در صدی در این حوزه بودیم.



 



دکتر قهرمانی، ثبت 10 اختراع و برگزاری دومین جشنواره استانی از ایده تا ثروت را بخشی از کارنامه سال 1400 این معاونت ذکر و عنوان کرد: نخستین مدرسه پاییزه کشوری فناوری نیز در همین بخش و در جهت تحقق ایده‌ها به ثروت برگزار شد.



 



معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به درخشش این دانشگاه در جشنواره‌های مرتبط با این حوزه، اضافه کرد: کسب مقام دوم در هفتمین فن بازار ملی سلامت، کسب مقام برتر در جشنواره جهادگران علم و فناور، کسب پنج عنوان برتر در جشنواره تقدیر از پژوهشگران و فناوران استان، کسب مقام دانشجوی نمونه کشوری و کسب مقام برتر در مقالات مروری حوزه کووید۱۹ ازجمله دستاوردها در سال گذشته بود.



 



وی افتتاح مراکز رشد و نوآوری دانشگاه، انعقاد قرارداد با ۱۵ شرکت فناور برای استقرار در مرکز رشد فناوری و ارتقاء جایگاه فناوری دانشگاه در ارزیابی سالانه را از دیگر عملکرد معاونت تحقیقات و فناوری در سال گذشته برشمرد.



 



دکتر قهرمانی با بیان اینکه برنامه جامعی در راستای خودکفایی در ایجاد فناوری‌های نوین حوزه علوم پزشکی در استان آغاز شده است، تصریح کرد: در این راستا فضای مناسبی به مرکز تولید محصولات ژن درمانی و سلول درمانی(اتاق تمیز) اختصاص یافته و ایده‌های دانش‌بنیان در این حوزه با برگزاری استارتاپ‌های ژن درمانی و سلول درمانی حمایت خواهند شد.



 



وی با اشاره به اینکه برنامه هایی برای دست یافتن به اهداف آتی گردآوری شده که همسو و مکمل بخشی از اقدامات انجام شده در سال 1400 است، افزود: انجام طرح‌های مشترک با سایر مراکز تحقیقاتی داخل دانشگاهی، ملی و بین المللی،  ایجاد بیوبانک بذر گیاهان دارویی بومی استان و راه اندازی و چاپ مجلات دانشگاهی با نمایه‌های بین‌المللی ازجمله طرح‌های نوآورانه‌ای است که تدوین شده و در سال جاری اجرایی می‌شود.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 10717
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید