parcham جهش تولید با مشارکت مردم
لیست اخبار صفحه :143
بررسی زیرساخت‌های بهداشتی مانه و سملقان با حضور معاون بهداشت دانشگاه

بررسی زیرساخت‌های بهداشتی مانه و سملقان با حضور معاون بهداشت دانشگاه

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در ادامه بازدیدهای نوروزی خود به شهرستان مانه و سملقان سفر و از شبکه بهداشت آشخانه، مرکز خدمات جامع سلامت آوا بازدید کرد و در نشستی با رئیس شبکه بهداشت آشخانه وضعیت شاخص های حوزه بهداشت این شهرستان را مورد رصد و پایش قرار داد.

وعده‌های مناسب غذایی برای سحری

وعده‌های مناسب غذایی برای سحری

مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی الگوی غذایی مناسب برای سحر را اعلام و بیان کرد: وعده سحری مهم‌ترین وعده غذایی در ماه مبارک رمضان و بسیار با اهمیت است بنابراین باید به صورت کامل دریافت شود.

بررسی میدانی آخرین وضعیت چند پروژه بهداشتی و درمانی در شیروان

بررسی میدانی آخرین وضعیت چند پروژه بهداشتی و درمانی در شیروان

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی که عصر روز گذشته عازم شهرستان شیروان شده بود، ضمن دیدار با خانواده شهید علی رستمی از شهدای مدافع سلامت استان، آخرین وضعیت چند پروژه بهداشتی و درمانی در این شهرستان را مورد بررسی قرار داد.

رتبه‌بندی آزمایشگاه‌های واحدهای تولیدی مواد غذایی خراسان شمالی

رتبه‌بندی آزمایشگاه‌های واحدهای تولیدی مواد غذایی خراسان شمالی

مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: تعیین سطح آزمایشگاه‌های واحد های تولیدی مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی ارسالی از سازمان غذا و دارو به زودی آغاز خواهد شد.

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید