نشست همافزایی برای جانمایی مناسب پروژه بیمارستان مادر و کودک
صبح امروز بنا به درخواست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، نشست هم افزایی برای اختصاص زمین برای ساخت بیمارستان مادر و کودک با حضور دکتر پاکمهر نماینده مردم 5 شهرستان استان در مجلس، دکتر شاهینفر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان و همچنین نماینده های اداره کل راه و شهرسازی استان و شورای اسلامی شهر و شهرداری بجنورد به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار شد تا خواست مردم محقق و گره اختصاص زمین برای ساخت ابر پروژه درمانی ویژه بانوان و کودکان گشوده شود.
به گزارش وبدا، در این نشست که روز شنبه 20 خردادماه 1402 در محل ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار شد، بیش از 2 ساعت به طول انجامید، هر یک از زمین های پیشنهادی دستگاههای متولی اختصاص زمین از جمله راه و شهرسازی و شهرداری بجنورد مورد بررسی قرار گرفت و همخوانی زمینها از نظر استانداردهای وزارت بهداشت تحلیل شد تا به جمعبندی لازم برای رسیدن به زمینی مناسب جهت احداث ابر پروژه درمانی بیمارستان مادر و کودک ختم شود که هم از نظر دسترسی و سایر معیارها، مناسب بانوان و کودکان باشد.
نماینده مردم 5 شهرستان استان در مجلس نیز پس از شنیدن صحبتهای نمایندههای دستگاههای متولی اختصاص زمین برای ساخت بیمارستان، ابتدا با تشکر از مردم شهر راز که برای اختصاص زمین ساخت بیمارستان این شهرستان نهایت همکاری و همراهی داشتند، تصریح کرد: اعتبار سال 1400 برای احداث و یا توسعه 3 پروژه درمانی در استان شامل توسعه بیمارستان پورسینا، احداث بیمارستان راز و جرگلان و احداث بیمارستان جایگزین بنت الهدی در سال 1399 صورت گرفت که عملیات احداث و یا توسعه در مانه و سملقان و رازوجرگلان آغاز شده و با پیشرفت قابل توجهی همراه است اما در مرکز استان در حضور استاندار، اعضای شورای شهر و شهرداری، راه و شهرسازی و جامعه نخبگانی متاسفانه نتوانسته ایم هنوز زمین مناسب برای ساخت بیمارستان فراهم کنیم.
دکتر پاکمهر با بیان این که دانشگاه علوم پزشکی استان در مورد مکانیابی و ضرورت اختصاص زمینی مناسب برای بیمارستان مادر و کودک، مسیر درستی را انتخاب کرده است، ادامه داد: همه باید در این خصوص کمک کنند و تعلل بیش از این پسندیده نیست.
وی ساخت بیمارستان امام حسن(ع) بجنورد و نارضایتیهای مردم از باب دسترسی دشوار به خدمات بهداشتی و درمانی در این بیمارستان را نیز مورد اشاره قرار داد و از شهرداری و شورای اسلامی شهر بجنورد خواست برای اختصاص زمین ورود جدیتری داشته باشند.
وی خطاب به اعضای این نشست تأکید کرد که اجماعی صورت گیرد تا بیمارستان مادر و کودک در زمین مناسبی احداث شود تا هم قابل دسترسی و هم به نفع مردم باشد تا در آینده گلایهمندی پیش نیاید.
وی البته آغاز چند پروژه ناتمام و حتی طرحهای پیشنهادی در مرکز استان را نیز مورد اشاره قرار داد که برخی رسانهها در آن زمان سکوت کردند و اکنون به گونه دیگری رفتار میکنند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان نیز پس از شنیدن صحبتهای نمایندههای دستگاههای ذیربط در خصوص اختصاص زمین تأکید کرد که متأسفانه با تمامی تلاشهای صورت گرفته و تبیین ضرورت جانمایی این بیمارستان در داخل شهر برای دسترسی آسانتر بانوان و کودکان، عنوان کرد: در صورت عدم اختصاص زمین مناسب برای ساخت این بیمارستان، به ناچار میبایست در پردیس دانشگاه در همجواری بیمارستان امام حسن(ع) احداث شود که آیندگان در خصوص موقعیت آن قضاوت خواهند کرد.
دکتر شاهینفر به این موضوع هم اشاره کرد که تمامی زمین های پیشنهادی از سوی دستگاه های ذی ربط، به وزارت بهداشت اطلاع داده شده و متاسفانه مورد موافقت از نظر استانداردها قرار نگرفته است.
رئیس کمیسیون عمران، معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر بجنورد نیز در این نشست با تشریح چگونگی معرفی زمینهای پیشنهادی به دانشگاه برای احداث بیمارستان، گریزی به اعتبارات شهرداری زد و ادامه داد: اعتبارات فعلی شهرداری پاسخگوی حل کامل معضل هدایت آب های سطحی و روان آب ها هنگام وقوع بارندگی و جاری شدن سیلاب و همچنین آسفالت و لکه گیری آسفالت نیست.
مهندس اربابی همچنین به انجام کار کارشناسی و کمک گرفتن از 10 عضو هیئت علمی دانشگاه ها در رشته های مختلف برای اختصاص زمینی مناسب جهت احداث بیمارستان اشاره کرد.
در این نشست، زمین های پیشنهادی راه و شهرسازی و شهرداری بجنورد یک به یک مورد بررسی قرار گرفت و در پایان چند زمین مورد تایید اولیه قرار گرفت تا کار کارشناسی دقیق تری در این خصوص انجام شود.
در این نشست دکتر براتیزاده معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی استان، مهندس مقدمی معاون شهردار بجنورد، مهندس موسوی رئیس اداره املاک شهرداری بجنورد، مهندس حکمتی معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی خراسان شمالی و مهندس اسماعیلی مدیر فنی دانشگاه علوم پزشکی استان نیز حضور داشتند.