parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1401/02/12 - 11:48
  • - تعداد بازدید: 21
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zfy9

نقش تغذیه سالم در کاهش استرس

مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: انتخاب یک سبک تغذیه متعادل و سالم یکی از مهم‌ترین موضوعاتی است که در ارتباط با غذا و استرس باید به آن توجه کرد.

به گزارش وب‌دا، نسرین علیزاده با بیان این مطلب اظهار کرد: وقتی صحبت از غذا و استرس به میان می‌آید، یکی از بهترین کارهایی که می توانید برای بدن خود انجام دهید این است که یک سبک تغذیه متعادل و سالم را انتخاب کنید.



 



وی با بیان اینکه شرکت در فعالیت بدنی منظم نیز برای مدیریت استرس مفید است، تصریح کرد: متخصص تغذیه می‌تواند به شما کمک کند تا یک برنامه غذایی سالم فردی ایجاد کنید که شامل ترجیحات غذایی و اهداف خاصی برای فعالیت بدنی باشد.



 



مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: مطالعات اخیر بر روی مواد مغذی مورد نیاز مغز برای عملکرد طبیعی متمرکز شده است که می‌تواند شامل مواد مغذی مانند آنتی اکسیدان‌ها یا ویتامین‌های گروه B باشد.



 



علیزاده افزود: از آنجایی که این مواد مغذی در یک الگوی غذایی سالم مهم هستند، بهترین راه برای دریافت آنها از طریق غذاهایی است که می خورید. به عنوان مثال، میوه ها و سبزیجات حاوی آنتی اکسیدان ها به همراه سایر مواد مغذی هستند که ممکن است برای ارتقای سلامت با هم کار کنند و بسیاری از غذاها انواع ویتامین های B را به طور طبیعی فراهم می کنند، از جمله غلات کامل، میوه ها، سبزیجات، محصولات لبنی، حبوبات و گوشت.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 10788
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید