parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1401/01/09 - 01:05
  • - تعداد بازدید: 28
  • - زمان مطالعه : 5 دقیقه
  • /Z939

پروژه‌های حوزه سلامت خراسان شمالی در اولویت اصلی وزارت بهداشت

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور با اشاره به اینکه توجه به مناطق محروم و مرزی از مهم‌ترین سیاست‌های این وزارتخانه است، گفت: خراسان شمالی ازجمله استان‌هایی است که تا کنون کمتر به آن توجه شده و ما وظیفه داریم در سطح ملی این استان را ویژه‌تر ببینیم.

به گزارش وب‌دا، دکتر بهروز رحیمی روز سه شنبه 9 فروردین ماه 1401 طی سفری به خراسان شمالی و بازدید تعدادی از پروژه‌های زیرساختی حوزه سلامت این استان، با حضور در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی استان، در جلسه با مدیران و اعضای هیئت رئیسه این دانشگاه شرکت کرد.



 



وی در این جلسه با اشاره به اینکه ایجاد روحیه نشاط و امید در جامعه در بیانات مقام معظم رهبری همواره مورد تأکید قرار دارد، افزود: باید این روحیه با نشاط را در بین همکاران حوزه سلامت نیز تزریق کنیم تا بتوانیم با خدمت بی منت خود، لبخند رضایت بر چهره مردم نیز ببینیم.



 



وی تصریح کرد: خدمت بی منت و حفظ کرامت مردم در ارائه خدمات حوزه سلامت و داشتن گوش شنوا برای شنیدن دردهای مردم از جمله مصادیق مدیریت جهادی است چرا که جایگاه‌ها و موقعیت‌ها گذرا بوده و فقط خدمت به مردم پایدار است.



 



معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، موضوع سلامت را از جمله مهم‌ترین حوزه‌ها در نظام‌های مختلف جهان دانست.



 



وی با اشاره به سفر خود به خراسان شمالی، گفت: این استان برای ما اهمیت و اولویت ویژه‌ای دارد چرا که ازجمله مناطقی است که وظیفه داریم بیشتر به آن توجه کنیم و سیاست و تأکید وزیر بهداشت نیز در همین راستا است.



 



وی با تاکید بر اینکه پروژه‌های خراسان شمالی حتما در اولویت اصلی وزارت بهداشت قرار دارد، اظهار کرد: توجه ما از حوزه بهداشت به سمت درمان و با رعایت زیرساخت‌های درمانی خواهد بود تا شاهد ارتقای شاخص‌های حوزه سلامت استان باشیم.



 



معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور با اشاره به بازدید خود از بیمارستان بنت الهدی بجنورد افزود: برای تکمیل و تجهیز بخش‌های نوزادان و ناباروری این بیمارستان به سرعت اقدام خواهیم کرد.



 



دکتر رحیمی با بیان اینکه با مجموعه اقدامات کارشناسی باید بتوانیم پروژه‌های ضروری حوزه سلامت استان را آغاز و پیش ببریم، پیشنهادات و اقداماتی که باید در این راستا انجام شود را در جلسه مطرح و ابراز امیدواری کرد: با قرار گرفتن این پروژه‌ها در مصوبات سفر ریاست جمهوری، روند اجرای آن را تسهیل خواهیم کرد.



 



دکتر سیدمحمد وحیدی، نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان، گرمه، جاجرم و راز و جرگلان در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه مهم ترین نگاه در برنامه های وزارت بهداشت توجه به عدالت است، بر ضرورت توسعه متوازن خدمات سلامت در کشور تاکید کرد.



وی با برشمردن خلأهای استان در بخش سلامت، گفت: در حوزه اعتباری، مجموعه همکاران در مجلس شورای اسلامی، کمیسیون تلفیق و به خصوص کمیسیون بهداشت و درمان، نگاه مثبتی به حوزه سلامت دارند و در سال جدید نیز با افزایش بعضی ردیف های بودجه ای، به توسعه زیرساخت های بهداشت و درمان کمک شده است.



 



دکتر سید محمد پاکمهر، نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان و نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان، گرمه، جاجرم و راز و جرگلان در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه خواستار نگاه ویژه به استان خراسان شمالی برای توسعه زیرساخت های بهداشت و درمان شد.



 



وی ساختمان ستاد دانشگاه، دانشکده پیراپزشکی، داروسازی، بیمارستان های بنت الهدی، امام رضا(ع)، پورسینا، راز و جرگلان، خوابگاه دانشجویان و... را از جمله مطالبات جدی حوزه بهداشت و درمان استان برشمرد و افزود: اعتبارات و منابع درآمدی وزارتخانه دارد که انتظار داریم بخشی از آن برای اجرای این پروژه‌ها اختصاص یابد.



 



دکتر پاکمهر بر لزوم قرار گیری پروژه‌های حوزه سلامت استان در ردیف مصوبات سفر ریاست جمهوری تأکید و عنوان کرد: با تحقق این امر، برای دریافت مجوزهای مربوطه کار را با جدیت پیش خواهیم برد.



 



وی با اشاره به اینکه محرومیت‌زدایی و تأمین عدالت جزو سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری است، اظهار کرد: عدالت در دسترسی به خدمات نظام سلامت به عنوان رکن در قانون اساسی نیز وجود دارد و این مهم برای استان محروم خراسان شمالی باید لحاظ شود.



 



دکتر سیدجواد پورنقی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز در این جلسه ضمن قدردانی از نگاه ملی و استانی مجموعه وزارتخانه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی به حوزه سلامت، عنوان کرد: برای ارتقای شاخص‌های استان در حوزه سلامت نیازمند این توجهات هستیم.



 



وی با اشاره به خلأهای استان در حوزه بهداشت و درمان، تأکید کرد: منابع و زیرساخت‌های دانشگاه محدود است و در بخش‌های مختلف نیروی انسانی، منابع فیزیکی، تجهیزات پزشکی و پروژه‌های عمرانی باید اقدامات گسترده‌ای انجام شود.



 



وی پراکندگی جمعیت در خراسان شمالی را از دیگر مصائب ارائه خدمات مناسب بهداشتی و درمانی برشمرد و تصریح کرد: تسهیل در دسترسی مردم استان به دریافت خدمات حوزه سلامت از دغدغه‌های اصلی ما است که باید آن را رفع کنیم.



 



سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گزارشی نیز از شرایط استان در برخی از شاخص‌های کلان حوزه سلامت ارائه داد و خواستار توجه ویژه وزارت به این مهم شد.



 



گفتنی‌ست برنامه سفر معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور به استان خراسان شمالی، به همراه رئیس مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری، مدیرکل منابع انسانی، معاون مدیرکل دفتر توسعه منابع فیزیکی و امور عمرانی و نیز رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات این معاونت انجام شد و ضمن بازدید از بخش‌های مختلف بیمارستان امام رضا(ع)، بیمارستان بنت‌الهدی، پردیس دانشگاه و خوابگاه دانشجویی، در جلسه‌ پایانی که در ستاد مرکزی این دانشگاه برگزار شد، برای تسریع در پیشرفت این پروژه‌ها و دیگر پروژه‌های مهم حوزه سلامت استان تصمیم‌گیری شد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 10725
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید