parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1402/01/11 - 04:03
  • - تعداد بازدید: 32
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZuF9

کشیک نوروزی مدیرگروه سلامت محیط و کار از وضعیت بهداشت اماکن بین‌راهی

مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه از اماکن فروش مواد خوراکی بین راهی بجنورد بازدید کرد.

 



 



به گزارش پایگاه خبری وب‌دا، مهندس بهروز علیزاده ظهر امروز جمعه ۱۱ فروردین‌ماه ۱۴۰۲ با حضور در محل پلیس راه بجنورد، طی یک بازدید سرزده از نحوه فروش دستفروشان بین‌راهی بازدید کرد.مدیر گروه سلامت محیط و کار استان، طی این بازدید تمامی مواد خوراکی‌ فروشندگان بین راهی را مورد بررسی قرار داد و نحوه ارائه مواد غذایی و خوراکی را به آنان متذکر شد.



 



بنابراین گزارش، علیزاده این نوع دستفروشی را خطرناک‌ترین نوع عرضه مواد غذایی دانست و گفت: هدف از بازدید و نظارت بر فروش خوراکی‌های بین راهی، پیشگیری از ابتلای مسافران نوروزی به بیماری بوده که شایع‌ترین آن اسهال است.



 



 




  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 11828
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید