parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • 1403/12/13 - 10:06
  • - تعداد بازدید: 117
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zon4

اهمیت مصرف مکمل‌های غذایی در ماه رمضان

با توجه به اهمیت حفظ سلامت عمومی در ماه مبارک رمضان، سرپرست اداره طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، بر نقش مکمل‌های غذایی در تأمین نیازهای بدن روزه‌داران تأکید کرد.

محمودیان در گفت و گو با وبدا؛ اظهار کرد: ماه رمضان فرصتی است برای بازنگری در الگوی تغذیه‌ای ما، در این ماه، بدن نیازمند ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری است که ممکن است به دلیل تغییرات رژیم غذایی، به میزان کافی دریافت نشود.

 

وی افزود: استفاده از مکمل‌های غذایی می‌تواند به حفظ انرژی و سلامت عمومی کمک کند، اما ضروری است که مصرف این مکمل‌ها تحت نظر متخصصان انجام شود تا از عوارض ناخواسته جلوگیری شود. وی همچنین هشدار داد: مردم باید از خرید مکمل‌ها از منابع نامعتبر پرهیز کنند و تنها از داروخانه‌های مجاز و معتبر آن ها را تهیه کنند.

محمودیان تأکید کرد: مشورت با پزشک یا داروساز در مورد نیاز به مصرف مکمل‌ها می‌تواند به حفظ سلامت افراد کمک شایانی کند.

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 52235
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید