parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 11:48
  • - تعداد بازدید: 47
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZF27

توصیه به مصرف بیشتر ماهی در فصول سرد سال

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بجنورد بر لزوم مصرف 120 گرم ماهی در هفته در فصول سرد سال تاکید کرد .

به گزارش وب دا"شهلا جودت" اظهار داشت:در فصل زمستان برای دریافت ویتامین د علاوه بر مصرف ماهی باید نیم ساعت در روز نیز در معرض نور آفتاب قرار گرفت .



"جودت" تصریح کرد : معمولا استفاده مستقیم از آفتاب کمتر انجام می شود که در این صورت برای دریافت این ویتامین باید از مکمل ها با تجویز پزشک استفاده شود.



به گفته وی دو روز در هفته باید هر بار 60 گرم ماهی ترجیحا به صورت بخار پز استفاده شود زیرا سایر روش های پخت بسیاری از ریز مغزی ها را از بین می برد.



وی تاکید کرد: از سرخ کردن ماهی باید پرهیز کرد چرا که چربی اضافی خواص خوب ماهی را تحت الشعاع قرار می دهد و برای سلامتی مضر است.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 4200
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید