parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:27
  • - تعداد بازدید: 45
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZyN

روغن کمتر ؛ وزن مناسب تر و قلب سالم تر

مصرف زیاد روغن ، غذاهای چرب و سرخ شده خطر چربی خون بالا ، بیماری های قلبی و عروقی ، اضافه وزن و چاقی را افزایش می دهد.

به گزارش « وب دا » مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : برای پخت غذا فقط از روغن های مایع و به مقدار کم استفاده کنید و از روغن مخصوص سرخ کردنی فقط برای سرخ کردن استفاده نمایید.



دکتر « براتی زاده » با اشاره به اینکه اسیدهای چرب ترانس موجود در روغن ها و چربی ها باعث افزایش خطر بیماری های قلبی و عروقی و انواع سرطان ها می شوند تاکید کرد : در هنگام انتخاب روغن ها به برچسب تغذیه ای آن توجه کنید و در صورت قرمز رنگ بودن بخش مربوط به اسیدچرب ترانس آن را انتخاب نکنید.



وی همچنین بیان کرد : به جای سرخ کردن غذا از روش های دیگر پخت مثل بخار پز ، آب پز تنوری و کبابی استفاده کنید و در صورت تمایل به سرخ کردن ماده غذایی را با کمی روغن و حرارت کم تف دهید.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 2484
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید