parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:27
  • - تعداد بازدید: 107
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZGp7

مصرف بستنی سنتی احتمال ابتلا به تب مالت را افزایش می دهد

مصرف بستنی سنتی احتمال ابتلا به تب مالت را افزایش می دهد.

به گزارش پایگاه خبری وبدا، پزشک متخصص بیماری های عفونی و عضو هیئت علمی دانشگاه گفت : بستنی سنتی یکی از مهم ترین فرآورده های لبنی است که می تواند باعث بروز بیماری تب مالت شود.

دکتر «سید احمد هاشمی» افزود : به دلیل استفاده از شیرهای غیر پاستوریزه در تهیه این نوع بستنی، احتیاط در مصرف بستنی سنتی لازم و ضروری به نظر می رسد.

وی تصریح کرد : عامل بیماری تب مالت می تواند از طریق دستگاه گوارش، تنفس و همینطور از راه جلدی به بدن انسان وارد می شود

وی اظهار داشت : مصرف شیر خام و فرآورده های لبنی آلوده به ویژه پنیر تازه، بستنی سنتی و خامه و تماس مستقیم با بافت های آلوده و یا تماس با پوست و مواد دفعی دام های مبتلا، از راه های عمده انتقال بروسلوز یا تب مالت است.

وی خاطر نشان کرد : تنفس گرد و غبار موجود در هوای طویله و اصطبل دام ها و یا آزمایشگاه ها نیز از دیگر راه های انتقال تب مالت به شمار می رود.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 3631
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید